Webinars: Zij-instroom

CrossOver organiseert regelmatig webinars rondom het thema zij-instroom, vaak in samenwerking met partners. Bekijk hieronder de laatste webinars terug.

Onderzoeksresultaten over de werving en begeleiding van 22 technische bedrijven

In deze webinar krijg je de belangrijkste inzichten mee uit het onderzoek gesteund door de WENB en REACT, en hoor je de reacties van de technische werkgever SPIE en van de werkgeversvereniging WENB. Tevens werd er veel kennis gedeeld door de aanwezigen.

Meer instroom in de techniek en bouw in de regio

Meer instroom in de techniek en bouw in de regio. De valkuilen en kansen van de skillsbenadering. We blikken in deze Webinar terug op de afgelopen 2 jaar Loopbaanpaden Techniek & Bouw in de Metropoolregio Amsterdam, mogelijk gemaakt door Instituut Gak en House of Skills.

Klantcase Maassluis - samenwerking technische bedrijven in de regio

In deze webinar delen we, in samenwerking met de Gemeente Maassluis, de concrete learnings over het opzetten en uitvoeren van het project Technisch Topwerkgeverscan regio Maassluis. Wat weet je na deze webinar? Inspiratie over hoe je als gemeente of PPS jouw regio aantrekkelijker maakt voor technische bedrijven. Een voorbeeld van een succesvolle aanpak om technische werkgevers, beleidsmakers, onderwijs & technisch talent samen te brengen. Hans Visser van Erfgoed kwartiermakers zijn ervaringen met dit project.