De Slimste Handen van Amsterdam

Wil je jouw technische medewerkers de waardering geven die ze écht verdienen? Doe dan dit jaar mee met de eerste editie van De Slimste Handen van Amsterdam. De verkiezing waarin we Amsterdamse vakmensen in het zonnetje zetten!


Welke collega wil jij in het zonnetje zetten?

Technische vakmensen verdienen meer aandacht

Wil je jouw technische medewerkers de waardering geven die ze écht verdienen? Doe dan dit jaar mee met de De Slimste Handen van Amsterdam! Dé verkiezing waarin we Amsterdamse vakmensen in het zonnetje zetten en onze waardering voor hen uitspreken.

Zonder technisch talent zou Amsterdam niet functioneren. We zouden zonder elektriciteit of schoon drinkwater zitten en de woningnood zou alleen maar oplopen. Kortom, zij zijn onmisbaar, niet alleen voor de samenleving maar ook binnen jouw organisatie. Waardering van medewerkers is dé manier om ze te behouden en essentieel voor de motivatie, trots, vitaliteit en het werkplezier van technici. Daarom is het cruciaal om onze waardering te blijven uitspreken voor Amsterdamse vakmensen. Doe jij mee?

Hoe werkt het?

Alle organisaties in Amsterdam, Zaanstreek-Waterland en Amstelland-Meerlanden die technische vakmensen in dienst hebben, kunnen deelnemen aan De Slimste Handen van Amsterdam. Hoe werkt deelname?

  1. Laat ons weten dat jouw bedrijf graag meedoet aan De Slimste Handen van Amsterdam. Als deelnemend bedrijf ontvang je regelmatig updates zoals het aantal nominaties binnen jouw bedrijf. Als je wilt, ontvang je van ons promotiemateriaal om jouw medewerkers te informeren over en te enthousiasmeren voor de Slimste Handen van Amsterdam. Denk aan een bericht voor intranet, een banner voor je digitale handtekening, maar ook posters en flyers.
  2. Dit materiaal kan je in je eigen organisatie verspreiden, zodat jouw medewerkers weten dat ze collega’s kunnen nomineren. Nomineren kan tot en met 10 maart
  3. Wij selecteren uit de binnenkomende nominaties de meest bijzondere verhalen. We bellen deze genomineerden voor een kort interview. Tien van deze inspirerende verhalen worden via social media gedeeld.

Op 28 maart 2024 zal tijdens de Dag van het Vakmanschap een feestelijke uitreiking plaatsvinden waar we het belang en de impact van technische vakmensen vieren!

De Slimste Handen van Amsterdam 2024 wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam en de GreenTech Campus MRA.