Werken bij

Kom ons team versterken

Onze missie

CrossOver is een sociale onderneming met een duidelijke missie: 'zorgen dat er voldoende technische vakmensen zijn om Nederland leefbaar te houden'. Vanuit verbinding en waardering lossen wij de grootste arbeidsmarktuitdagingen van morgen op; de energietransitie en de woningbouwcrisis.

Vacatures

Wil jij ook bijdragen aan onze missie en lijkt het je leuk om in een energiek en jong team te werken? Kijk dan hieronder voor onze openstaande vacatures. 

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur een mail met je motivatie en CV naar info@crossovernederland.nl

Openstaande vacatures

Per direct zoeken wij meerdere projectmedewerkers die samen met ons gaan bij dragen aan voldoende technische vakmensen met slimme handen om Nederland de komende 100 jaar leefbaar te houden.

Meer weten over de CrossOver achtergrond?

Carmen heeft voor de studie Onderwijswetenschappen haar afstudeerstage bij CrossOver gelopen. Ze werkte mee aan projecten over vitaliteit bij technische vakmensen en ze deed onderzoek naar vergelijkbare initiatieven in het buitenland. In haar stageverslag kan je lezen over hoe zij CrossOver en haar stageperiode heeft ervaren.

Robbin Bosch
Projectleider, actie-onderzoeker & teamcoach
Robbin wordt enthousiast van het samenbrengen van mensen en houdt van aanpakken. Vanuit haar achtergrond in learning en development is Robbin geïnteresseerd in onderwerpen als duurzame inzetbaarheid en een leven lang leren. Ze vindt het belangrijk dat mensen zich voldoende onderlegd voelen voor de uitdagingen binnen hun werk, middels verschillende Crossover projecten helpt Robbin hieraan mee binnen technische sector.
Anne Maren Krüse
Operationeel directeur

Anne Maren vindt het leuk om langetermijnplannen te vertalen naar acties voor vandaag en morgen. Nog leuker om dat samen te doen zonder het al te ingewikkeld te hoeven maken. Helemaal leuk als de wereld daar een beetje beter van wordt. Bij CrossOver zorgt ze ervoor dat alles intern lekker loopt, zodat iedereen zijn of haar ding kan doen. Eerder werkte Anne Maren als (project)manager in diverse organisaties en sectoren.

Vera Alberding
Officemanager/HR support

Vera heeft een achtergrond in marketing, communicatie en events,  maar ook in office management en HR heeft ze ervaring opgedaan. Ze vindt het interessant om te onderzoeken hoe bedrijven omgaan met werknemers, bedrijfscultuur en wil meer leren over verbinding binnen teams. Als officemanager bij CrossOver werkt ze mee aan allerlei interne en externe projecten. Het is haar wens om het team te zien groeien, begeleiden en te helpen, zodat zij allemaal vol energie en effectief kunnen werken.


Lotte de Vries
Projectleider, actie-onderzoeker & teamcoach

Lotte draagt graag bij aan een betere wereld. Met haar ervaring in de internationale ontwikkelingssector staat ze ervoor dat mensen gelijk worden behandeld. Ze vindt het daarom belangrijk dat ook technische vakmensen de waardering krijgen die ze verdienen. Lotte denkt in oplossingen en gaat met haar energieke aanpak liever te snel dan te langzaam. Ze werkt graag samen om zo van anderen te kunnen leren. Ze gelooft dat we alleen samen het systeem kunnen veranderen.