Werken bij

Kom ons team versterken

Onze missie

CrossOver is een sociale onderneming met een duidelijke missie: 'zorgen dat er voldoende technische vakmensen zijn om Nederland leefbaar te houden'. Vanuit verbinding en waardering lossen wij de grootste arbeidsmarktuitdagingen van morgen op; de energietransitie en de woningbouwcrisis.

Vacatures

Wil jij ook bijdragen aan onze missie en lijkt het je leuk om in een energiek en jong team te werken? Kijk dan hieronder voor onze openstaande vacatures. 

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur een mail met je motivatie en CV naar info@crossovernederland.nl

Openstaande vacatures

Helaas zijn er momenteel geen openstaande vacatures.

Meer weten over de CrossOver achtergrond?

Carmen heeft voor de studie Onderwijswetenschappen haar afstudeerstage bij CrossOver gelopen. Ze werkte mee aan projecten over vitaliteit bij technische vakmensen en ze deed onderzoek naar vergelijkbare initiatieven in het buitenland. In haar stageverslag kan je lezen over hoe zij CrossOver en haar stageperiode heeft ervaren.

Robbin Bosch
Projectleider, actie-onderzoeker & teamcoach
Robbin wordt enthousiast van het samenbrengen van mensen en houdt van aanpakken. Vanuit haar achtergrond in learning en development is Robbin geïnteresseerd in onderwerpen als duurzame inzetbaarheid en een leven lang leren. Ze vindt het belangrijk dat mensen zich voldoende onderlegd voelen voor de uitdagingen binnen hun werk, middels verschillende Crossover projecten helpt Robbin hieraan mee binnen technische sector.
Tanja van Bemmel
Projectleider & teamcoach
Tanja stelt vragen met een nieuwsgierige en open blik waarmee zij mensen aan het denken zet. Zij zet mensen aan het werk door te adviseren op basis van kennis en inzicht in de praktijk. Als teamcoach ziet zij het resultaat altijd als een teamprestatie waarin elk individu zijn of haar kwaliteiten mag laten gelden. Graag zet Tanja ook haar eigen creativiteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme in om ervoor te zorgen dat het doel bereikt wordt, zowel persoonlijk als op teamniveau.
Anne Maren Krüse
Operationeel directeur

Anne Maren vindt het leuk om langetermijnplannen te vertalen naar acties voor vandaag en morgen. Nog leuker om dat samen te doen zonder het al te ingewikkeld te hoeven maken. Helemaal leuk als de wereld daar een beetje beter van wordt. Bij CrossOver zorgt ze ervoor dat alles intern lekker loopt, zodat iedereen zijn of haar ding kan doen. Eerder werkte Anne Maren als (project)manager in diverse organisaties en sectoren.

Kenza Cruden
Projectleider, actie-onderzoeker & teamcoach
Kenza is ervan overtuigd dat idealen moeten worden gesteund door de praktijk. Daarbij is de menselijke maat het belangrijkst, want de wereldbeleving van mensen is waar het uiteindelijk om draait bij alle crises waarin ons land zich bevindt. Omdat de kansen in de wereld niet eerlijk zijn verdeeld, probeert ze zich hard te maken voor empathie en een gelijke behandeling van iedereen. Zo zal ze zich bij CrossOver ook inzetten voor een eervolle behandeling van technische vakmensen, want zij zijn het juist die onze wereld draaiende houden.