Werken bij

Kom ons team versterken

Onze missie

CrossOver is een sociale onderneming met een duidelijke missie: 'zorgen dat er voldoende technische vakmensen zijn om Nederland leefbaar te houden'. Vanuit verbinding en waardering lossen wij de grootste arbeidsmarktuitdagingen van morgen op; de energietransitie en de woningbouwcrisis.

Vacatures

Wil jij ook bijdragen aan onze missie en lijkt het je leuk om in een energiek en jong team te werken? Kijk dan hieronder voor onze openstaande vacatures. 

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur een mail met je motivatie en CV naar info@crossovernederland.nl

Meer weten over de CrossOver achtergrond?

Carmen heeft voor de studie Onderwijswetenschappen haar afstudeerstage bij CrossOver gelopen. Ze werkte mee aan projecten over vitaliteit bij technische vakmensen en ze deed onderzoek naar vergelijkbare initiatieven in het buitenland. In haar stageverslag kan je lezen over hoe zij CrossOver en haar stageperiode heeft ervaren.

Joyce Ligthart
Projectmedewerker
Joyce zet zich graag in voor een duurzamere wereld. Ze komt oorspronkelijk uit de zorgsector. Haar kennis en ervaring in deze tekortsector komt goed van pas bij CrossOver: als projectmedewerker draagt ze bij aan het oplossen van personeelstekorten in een andere belangrijke sector van de maatschappij.
Bodhi de Wit
Projectmedewerker

Bodhi draagt graag zijn steentje bij om de wereld een betere plek te maken. Zowel op gebied van duurzaamheid als voor de bevolking. Met dit doel voor ogen kwam hij bij CrossOver terecht. Als projectmedewerker bij CrossOver zorgt hij ervoor dat de technische beroepsbevolking in Nederland efficiënter kan worden ingezet. Op die manier werkt hij aan zijn doel en helpt hij de komende generaties er ook mee.

Manon van de Griek
Office manager
Manon studeert momenteel Economics en Business Economics aan de Universiteit van Amsterdam en zocht een impactvolle baan ernaast. Manon kan goed anderen motiveren, heeft oog voor detail én is in staat om het grote plaatje te zien. Dat komt allemaal uitstekend van pas als office manager bij CrossOver!
Maike de Leeuw
Projectmedewerker
Maike heeft een sterke motivatie om mensen te motiveren en te verbinden, waarbij ze het belangrijk vindt om de verbinding met de praktijk te maken. Met een academische achtergrond in het landbouw- en voedselsysteem, is de energietransitie voor haar een bekende uitdaging. Bij CrossOver wil ze daar graag aan verder werken.