Dit zijn wij

Maak kennis met ons!

Team
Josje Damsma
Directeur

Josje richtte samen met Bernold CrossOver op. Tijdens de Nationale DenkTank in 2011 werkten ze samen aan het thema ''Maak Werk van de Toekomst'' en drie jaar later startte het eerste CrossOvertraject. Josje is een echte ondernemer, maar heeft ook in de academische wereld haar sporen verdiend: na de studies politicologie en geschiedenis promoveerde ze in de geschiedwetenschap. Josje geeft in het ondernemerspanel op BNR Nieuwsradio regelmatig haar mening over actualiteiten.

Anne Maren Krüse
Operationeel directeur

Anne Maren vindt het leuk om langetermijnplannen te vertalen naar acties voor vandaag en morgen. Nog leuker om dat samen te doen zonder het al te ingewikkeld te hoeven maken. Helemaal leuk als de wereld daar een beetje beter van wordt. Bij CrossOver zorgt ze ervoor dat alles intern lekker loopt, zodat iedereen zijn of haar ding kan doen. Eerder werkte Anne Maren als (project)manager in diverse organisaties en sectoren.

Bernold Nieuwesteeg
Mede oprichter

Bernold leerde mede-oprichtster Josje kennen tijdens de Nationale DenkTank in 2011. Ze presenteerden het onderzoek ''Maak Werk van de Toekomst'' voor de WENB en WWB, waarna het balletje ging rollen. Bernold heeft een academische achtergrond in Europees Recht en Technische Bestuurskunde. Hij is in juli 2018 gepromoveerd op het thema cybersecurity.

Kaya Lücker
Projectmedewerker
Kaya zoekt graag creatieve oplossingen voor complexe problemen. Vanwege haar master Brain and Cognitive Sciences is ze gewend vraagstukken op een interdisciplinaire manier aan te vliegen. Met haar analytische en sociale vaardigheden werkt ze bij CrossOver aan een meer duurzame en inclusieve samenleving!
Gene O'Neill
Projectmedewerker
Gene heeft een academische achtergrond in de geesteswetenschappen, maar is zich na zijn afstuderen meer gaan interesseren in de kruising tussen het bedrijfsleven, de politiek, en de techniek. Bij CrossOver werkt hij aan het samenbrengen van deze partijen, en hoopt op deze manier zo zijn steentje bij te dragen aan belangrijke maatschappelijke thema’s, zoals energietransitie en de krapte op de arbeidsmarkt.

Bodhi de Wit
Projectmedewerker

Bodhi draagt graag zijn steentje bij om de wereld een betere plek te maken. Zowel op gebied van duurzaamheid als voor de bevolking. Met dit doel voor ogen kwam hij bij CrossOver terecht. Als projectmedewerker bij CrossOver zorgt hij ervoor dat de technische beroepsbevolking in Nederland efficiënter kan worden ingezet. Op die manier werkt hij aan zijn doel en helpt hij de komende generaties er ook mee.

Maike de Leeuw
Projectmedewerker
Maike heeft een sterke motivatie om mensen te motiveren en te verbinden, waarbij ze het belangrijk vindt om de verbinding met de praktijk te maken. Met een academische achtergrond in het landbouw- en voedselsysteem, is de energietransitie voor haar een bekende uitdaging. Bij CrossOver wil ze daar graag aan verder werken.
Jara van der Steen
Teamcoach
Jara is een echte verbinder: mensen en organisaties op duurzame wijze ontwikkelen is haar drijfveer. Ze put uit een ruime praktijkervaring in HR, veranderkunde en coaching. Jara kan goed zien wat een organisatie, team, leider of professional nodig heeft om te groeien. Ze krijgt het meeste energie van optimaal benut talent!
Michell Kläring
Teamcoach
Michell is een liefhebber van beweging en startte als personal trainer en leefstijlcoach, maar bewoog zelf steeds meer naar coaching en trainer van onder andere leiderschap skills. Hij behaalde accreditaties bij de International Coaching Federation en is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor vitaliteitsprofessionals.
Manon van de Griek
Office manager
Manon studeert momenteel Economics en Business Economics aan de Universiteit van Amsterdam en zocht een impactvolle baan ernaast. Manon kan goed anderen motiveren, heeft oog voor detail én is in staat om het grote plaatje te zien. Dat komt allemaal uitstekend van pas als office manager bij CrossOver!
Joyce Ligthart
Projectmedewerker
Joyce zet zich graag in voor een duurzamere wereld. Ze komt oorspronkelijk uit de zorgsector. Haar kennis en ervaring in deze tekortsector komt goed van pas bij CrossOver: als projectmedewerker draagt ze bij aan het oplossen van personeelstekorten in een andere belangrijke sector van de maatschappij.
Raad van advies
Hans Biesheuvel
Lid Raad van Advies

Hans Biesheuvel startte in de jaren 80 een technische groothandel. Dit werd later met de door zijn overgrootvader opgerichte onderneming, de Biesheuvel Groep. In 2000 verkocht Hans de groep en werd directeur-eigenaar van PGZ International om vervolgens in 2011 de functie van voorzitter MKB Nederland te bekleden. In 2013 nam hij afscheid van deze functie om samen met Mirjam Bink ONL voor Ondernemers op te richten. Vanuit zijn diverse expertise voorziet hij CrossOver in advies.

Job Cohen
Lid Raad van Advies
Job Cohen was burgemeester van Amsterdam en politiek leider van de PvdA. Momenteel is hij o.a. voorzitter van Cedris, de branchevereniging voor werkgelegenheid en reïntegratie. Hij onderschrijft het doel van CrossOver om mensen en organisaties via CrossOvers met elkaar te verbinden en geeft CrossOver daarom graag advies.
Mayke van Keep
Lid Raad van Advies

Mayke van Keep richtte samen met haar zusje Sybrig in 2007 De Issuemakers op; een communicatieadviesbureau dat organisaties die maatschappelijke impact hebben of willen maken adviseert en ondersteunt. Ze is voortdurend op zoek naar nieuwe insights en uitdagingen en brengt graag mensen met elkaar in contact en heeft een passie voor maatschappelijke impact. Dit maakt dan ook dat ze graag advies geeft aan CrossOver.

Tijmen Klein Bronsvoort
Lid Raad van Advies

Tijmen Klein Bronsvoort is partner bij het gerenommeerde advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Zijn expertise ligt op het gebied van Corporate Governance, Mergers & Acquisitions en Private Equity. Hij voorziet CrossOver van advies waar nodig.

Robert van der Zwart
Lid Raad van Advies

Robert van der Zwart is een gedreven en creatieve ondernemer. Hij is de co-founder van MEDtalks Nederland, een medisch online video kanaal. Zijn expertise ligt o.a. in de medische wereld, maar hij zet zich ook graag in voor andere sociale ondernemingen zoals CrossOver. Mijn zijn ruime ervaring in communicatie voorziet hij CrossOver van belangrijk advies in hoe je als organisatie je publiek weet te verbinden.

Team