Dit zijn wij

Maak kennis met ons!

Team
Josje Damsma
Directeur

Josje richtte samen met Bernold CrossOver op. Tijdens de Nationale DenkTank in 2011 werkten ze samen aan het thema ''Maak Werk van de Toekomst'' en drie jaar later startte het eerste CrossOvertraject. Josje is een echte ondernemer, maar heeft ook in de academische wereld haar sporen verdiend: na de studies politicologie en geschiedenis promoveerde ze in de geschiedwetenschap. Josje geeft in het ondernemerspanel op BNR Nieuwsradio regelmatig haar mening over actualiteiten.

Anne Maren Krüse
Operationeel directeur

Anne Maren vindt het leuk om langetermijnplannen te vertalen naar acties voor vandaag en morgen. Nog leuker om dat samen te doen zonder het al te ingewikkeld te hoeven maken. Helemaal leuk als de wereld daar een beetje beter van wordt. Bij CrossOver zorgt ze ervoor dat alles intern lekker loopt, zodat iedereen zijn of haar ding kan doen. Eerder werkte Anne Maren als (project)manager in diverse organisaties en sectoren.

Bernold Nieuwesteeg
Mede oprichter

Bernold leerde mede-oprichtster Josje kennen tijdens de Nationale DenkTank in 2011. Ze presenteerden het onderzoek ''Maak Werk van de Toekomst'' voor de WENB en WWB, waarna het balletje ging rollen. Bernold heeft een academische achtergrond in Europees Recht en Technische Bestuurskunde. Hij is in juli 2018 gepromoveerd op het thema cybersecurity.

Robbin Bosch
Projectleider, actie-onderzoeker & teamcoach
Robbin wordt enthousiast van het samenbrengen van mensen en houdt van aanpakken. Vanuit haar achtergrond in learning en development is Robbin geïnteresseerd in onderwerpen als duurzame inzetbaarheid en een leven lang leren. Ze vindt het belangrijk dat mensen zich voldoende onderlegd voelen voor de uitdagingen binnen hun werk, middels verschillende Crossover projecten helpt Robbin hieraan mee binnen technische sector.
Vera Alberding
Officemanager/HR support

Vera heeft een achtergrond in marketing, communicatie en events,  maar ook in office management en HR heeft ze ervaring opgedaan. Ze vindt het interessant om te onderzoeken hoe bedrijven omgaan met werknemers, bedrijfscultuur en wil meer leren over verbinding binnen teams. Als officemanager bij CrossOver werkt ze mee aan allerlei interne en externe projecten. Het is haar wens om het team te zien groeien, begeleiden en te helpen, zodat zij allemaal vol energie en effectief kunnen werken.


Lotte de Vries
Projectleider, actie-onderzoeker & teamcoach

Lotte draagt graag bij aan een betere wereld. Met haar ervaring in de internationale ontwikkelingssector staat ze ervoor dat mensen gelijk worden behandeld. Ze vindt het daarom belangrijk dat ook technische vakmensen de waardering krijgen die ze verdienen. Lotte denkt in oplossingen en gaat met haar energieke aanpak liever te snel dan te langzaam. Ze werkt graag samen om zo van anderen te kunnen leren. Ze gelooft dat we alleen samen het systeem kunnen veranderen.

Raad van advies
Hans Biesheuvel
Lid Raad van Advies

Hans Biesheuvel startte in de jaren 80 een technische groothandel. Dit werd later met de door zijn overgrootvader opgerichte onderneming, de Biesheuvel Groep. In 2000 verkocht Hans de groep en werd directeur-eigenaar van PGZ International om vervolgens in 2011 de functie van voorzitter MKB Nederland te bekleden. In 2013 nam hij afscheid van deze functie om samen met Mirjam Bink ONL voor Ondernemers op te richten. Vanuit zijn diverse expertise voorziet hij CrossOver in advies.

Job Cohen
Lid Raad van Advies
Job Cohen was burgemeester van Amsterdam en politiek leider van de PvdA. Momenteel is hij o.a. voorzitter van Cedris, de branchevereniging voor werkgelegenheid en reïntegratie. Hij onderschrijft het doel van CrossOver om mensen en organisaties via CrossOvers met elkaar te verbinden en geeft CrossOver daarom graag advies.
Mayke van Keep
Lid Raad van Advies

Mayke van Keep richtte samen met haar zusje Sybrig in 2007 De Issuemakers op; een communicatieadviesbureau dat organisaties die maatschappelijke impact hebben of willen maken adviseert en ondersteunt. Ze is voortdurend op zoek naar nieuwe insights en uitdagingen en brengt graag mensen met elkaar in contact en heeft een passie voor maatschappelijke impact. Dit maakt dan ook dat ze graag advies geeft aan CrossOver.

Tijmen Klein Bronsvoort
Lid Raad van Advies

Tijmen Klein Bronsvoort is partner bij het gerenommeerde advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Zijn expertise ligt op het gebied van Corporate Governance, Mergers & Acquisitions en Private Equity. Hij voorziet CrossOver van advies waar nodig.

Harald Tepper
Lid Raad van Advies
Harald Tepper is mede-oprichter van de Nationale DenkTank. Hierna werkte hij bij McKinsey & Company en het Nederlands Forensisch Instituut. Harald heeft een passie voor kruisbestuiving tussen personen en organisaties en verbindt zich daarom ook graag aan CrossOver.
Robert van der Zwart
Lid Raad van Advies

Robert van der Zwart is een gedreven en creatieve ondernemer. Hij is de co-founder van MEDtalks Nederland, een medisch online video kanaal. Zijn expertise ligt o.a. in de medische wereld, maar hij zet zich ook graag in voor andere sociale ondernemingen zoals CrossOver. Mijn zijn ruime ervaring in communicatie voorziet hij CrossOver van belangrijk advies in hoe je als organisatie je publiek weet te verbinden.