De Slimste Handen van Nederland

Wil jij een technisch vakmens of team in het zonnetje zetten en zo je waardering uiten? 


Elk jaar organiseren wij in samenwerking met de WENB het evenement De Slimste Handen van Nederland. De volgende editie zal plaatsvinden in 2024.

Technische vakmensen op het podium


Zonder technische vakmensen functioneert de maatschappij niet. Er zou geen elektriciteit of schoon drinkwater zijn. De energietransitie zou niet mogelijk zijn en we zouden omkomen in een berg vuilnis.

Kortom, technische vakmensen zijn onmisbaar. Nederland is leefbaar door hen en daarom verdienen zij het om in het zonnetje te worden gezet!

Met de Slimste Handen van Nederland verkiezen wij elk jaar technische vakmensen. Op 23 juni 2023 heeft de laatste (geslaagde!) editie plaatsgevonden. Wat hebben we genoten. Hou onze website in de gaten voor nieuws en actualiteiten.

De Slimste Handen van Nederland 2023

De Slimste Handen van Nederland is een welverdiende viering van technische vakmensen en een mooie gelegenheid om te erkennen hoe essentieel hun bijdrage is aan de maatschappij.

Wij willen alle aanwezigen, genomineerden, 'nomineerders', hr en leidinggevenden van alle deelnemende bedrijven en natuurlijk hoofdpartner Werkgeversvereniging WENB van harte bedanken voor de betrokkenheid en steun tijdens de editie van 2023. Zonder jullie hadden we niet zo iets moois kunnen neerzetten.

Waarom de Slimste Handen van Nederland?

Waarom is het belangrijk voor ons als technisch bedrijf?
Een écht goede technisch vakmens werkt net zo goed met zijn of haar hoofd als met de handen. Hij of zij is nieuwsgierig, kijkt vooruit, blijft zichzelf ontwikkelen, deelt eigen kennis, en is betrokken bij het bedrijf. Dit zijn de mensen die Nederland feitelijk draaiende houden. En dus verdienen ze ook de waardering die daar bij hoort. Daarom is het hoog tijd om prijzen uit te reiken.

Als waardering voor de toppers onder de technische vakmensen, maar ook om de hele beroepsgroep in spotlight te zetten. Een prijs die laat zien dat dit een zeer kennisgedreven vakgebied is en dat juist voor deze mensen 'een leven lang leren' opgaat: De Slimste Handen van Nederland.

Is het voor jullie, als technisch bedrijf, belangrijk om waardering te uiten naar je vakpersoneel? Of misschien is het voor jullie belangrijk om door waardering weer nieuwe mensen te werven? Verspreid dan deze campagne onder jullie mensen.

Waarom is het belangrijk voor ons als brancheorganisatie in de technische sector?
Als brancheorganisatie is het belangrijk om lidbedrijven te helpen. Hoe helpt nomineren daarbij? Meer waardering tonen aan je technische vakmensen leidt tot hogere motivatie, binding en werving. Daarnaast draagt dit initiatief bij aan een beter imago van het technisch vakgebied en het terugdringen van tekort op lange termijn. Laat jouw branche zichtbaar worden door nominaties bij zoveel mogelijk lidbedrijven!

Blijf op de hoogte van de Slimste Handen van Nederland 2024

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

De Slimste Handen van Nederland wordt mogelijk gemaakt door hoofdpartner:

De Slimste Handen van Nederland 2023 werd actief verspreid door de volgende ecosysteempartners: