De Slimste Handen van Nederland

Wil jij een technisch vakmens of team in het zonnetje zetten en zo je waardering uiten? 
Nomineer hen dan voor De Slimste Handen van Nederland!

Technische vakmensen op het podium

Zonder technische vakmensen functioneert de maatschappij niet. Er zou geen elektriciteit of schoon drinkwater zijn. De energietransitie zou niet mogelijk zijn en we zouden omkomen in een berg vuilnis.

Kortom, technische vakmensen zijn onmisbaar. Nederland is leefbaar door hen en daarom verdienen zij het om in het zonnetje te worden gezet!

Met de Slimste Handen van Nederland verkiezen wij elk jaar technische vakmensen. Dit kan niet zonder jullie hulp. Welke collega is een rots in de branding en verdient het om verkozen te worden tot Slimste Handen van Nederland 2023?

Bekijk de after movie van de Slimste Handen van Nederland 2022.

Nomineren

Wie mag nomineren?
Iedereen mag nomineren voor de Slimste Handen van 2023.

Tot wanneer mag ik nomineren voor de Slimste Handen van 2023?
De nominaties openen op 6 maart en sluiten op 11 juni.

Wanneer is de verkiezingsdag?
Zet vrijdag 23 juni snel in je agenda en zorg dat je erbij bent om kans te maken om extra in het zonnetje te worden gezet. Die dag krijgen de mooiste verhalen het podium. Locatie: ImpactHub, Linneausstraat 2C, Amsterdam.

Na de nominatie

Ik ben genomineerd! En nu?
Gefeliciteerd! Je zal een bericht ontvangen over je nominatie en een uitnodiging voor de verkiezingsdag als deze nabij komt. Zet 23 juni vast in je agenda en meld je aan via onderstaande link!

Ik heb iemand genomineerd! En nu?
De persoon of het team dat jij genomineerd hebt, ontvangt hierover een e-mail. Meld je aan voor de verkiezingsdag via onderstaande link!

Wie mag er naar de feestelijke verkiezingsdag komen?
Alle genomineerden ontvangen in ieder geval een uitnodiging voor de feestelijke verkiezingsdag. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, kunnen andere betrokkenen zich ook aanmelden.

Waar en wanneer vindt de feestelijke verkiezingsdag plaats?
De verkiezingsdag vindt 23 juni plaats in de impact hub in Amsterdam. Van 15:00-18:00.

Waarom nomineren?

Waarom is het belangrijk voor ons als technisch bedrijf?
Een écht goede technisch vakmens werkt net zo goed met zijn of haar hoofd als met de handen. Hij of zij is nieuwsgierig, kijkt vooruit, blijft zichzelf ontwikkelen, deelt eigen kennis, en is betrokken bij het bedrijf. Dit zijn de mensen die Nederland feitelijk draaiende houden. En dus verdienen ze ook de waardering die daar bij hoort. Daarom is het hoog tijd om prijzen uit te reiken.

Als waardering voor de toppers onder de technische vakmensen, maar ook om de hele beroepsgroep in spotlight te zetten. Een prijs die laat zien dat dit een zeer kennisgedreven vakgebied is en dat juist voor deze mensen 'een leven lang leren' opgaat: De Slimste Handen van Nederland.

Is het voor jullie, als technisch bedrijf, belangrijk om waardering te uiten naar je vakpersoneel? Of misschien is het voor jullie belangrijk om door waardering weer nieuwe mensen te werven? Verspreid dan deze campagne onder jullie mensen.

Waarom is het belangrijk voor ons als brancheorganisatie in de technische sector?
Als brancheorganisatie is het belangrijk om lidbedrijven te helpen. Hoe helpt nomineren daarbij? Meer waardering tonen aan je technische vakmensen leidt tot hogere motivatie, binding en werving. Daarnaast draagt dit initiatief bij aan een beter imago van het technisch vakgebied en het terugdringen van tekort op lange termijn. Laat jouw branche zichtbaar worden door nominaties bij zoveel mogelijk lidbedrijven!

Meer weten?

Bekijk het antwoord op je vragen over het nomineren, de jury, de verkiezingsdag en méér.

Antwoord niet gevonden?
Vul het contactformulier in

Slimste Handen van Nederland 2023 wordt actief verspreid en mogelijk gemaakt door: