Leiderschap in de praktijk

Hoe manage en richt je de energie, motivatie en veerkracht binnen jouw team en organisatie?

Een gratis traject voor leden van de WENB en de WWb die gebruik maken van het collectieve zorgcontract met Zilveren Kruis.

Met voldoende energie, motivatie en veerkracht je dag starten, dát is wat elke technische medewerker verdient. Om hier een positieve bijdrage aan te leveren, worden teamleiders vanuit verschillende organisaties door onze toegepast psycholoog gecoacht en getraind in het effectief leidinggeven. Leiderschap kan alleen effectief zijn als het in de praktijk ook werkt, dit is de reden dat er een duidelijke link wordt gelegd naar deze praktijk. Het is essentieel om de brug te slaan tussen HR teamleiders én teamleden, waarmee ziekteverzuim, uitval en gezondheidsklachten voorkomen kunnen worden.

Wat levert deelname je op?

Door mee te doen wordt de dialoog tussen HR en leidinggevenden bevorderd en wordt de reeds bestaande expertise optimaal benut. Dit proces wordt ondersteund door de uitwisseling tussen de deelnemers van verschillende bedrijven. Zo leren leidinggevenden een open en veilige werkvloer te creëren waardoor teamleden met voldoende energie, motivatie en veerkracht aan de slag zijn.

Hoe ziet het traject eruit?

Voordat het traject begint zullen de deelnemers een Quickscan afnemen binnen de organisatie, zodat ze met deze inzichten binnen het traject aan de slag kunnen. Het traject bestaat uit vier bijeenkomsten die op vier verschillende ochtenden plaatsvinden. Locaties worden nader bepaald.

  • dinsdag 30/05
  • donderdag 08/06
  • dinsdag 20/06
  • donderdag 29/06

Meer informatie of inschrijven?

Via dit formulier kun je je aanmelden. Voor vragen over deelname in 2023 kun je contact opnemen met Tanja van Bemmel, projectleider vanuit CrossOver: telefoon: 06 43662274 | mail: tanja@crossovernederland.nl