Kennis delen

Wij delen graag onze kennis op het gebied van werven, binden en ontwikkelen van technische vakmensen bij bedrijven. Download onze whitepapers en bekijk onze webinars. Laat je inspireren door onze onderzoeksrapporten en beluister de podcasts. 


Verrijk je kennis met onze kennisbank!


Waardering
De Slimste Handen - Aldo Willem...

In deze aflevering spreken Josje Damsma en Aldo Willems over zijn nominatie (maar liefst 13 keer!), waardering van de mensen waar hij bij thuiskomt en de afwisseling in zijn werk.

07 juni 2023 | Podcast
Waardering
De Slimste Handen - Frank Barme...

In deze aflevering spreken Josje Damsma, Frank Barmentloo en Bernard Mulder onder andere over hun nominatie, wat er zou gebeuren als zij hun werk zouden neerleggen en hoe zij in de pauzes tijdens een potje kaarten praten over fit en vitaal samenwerken.

06 juni 2023 | Podcast
Waardering
De Slimste Handen - Marcel Berk...

 In deze aflevering spreken Josje Damsma en Marcel Berkman over zijn nominatie, hoe het is om bij zoveel mensen thuis te komen, de soms hoge werkdruk en waarom hij al 40 jaar bij Vattenfall werkt.

01 juni 2023 | Podcast
Waardering
In gesprek met Lieve Declercq

Josje Damsma en Lieve Declercq  bespreken onder andere over verschillen in waardering voor techniek in vergelijking met onze buurlanden, aandachtspunten met betrekking tot de uitvoering van het Aanvalsplan Techniek en het verbeteren van arbeidsvoorwaarden binnen de sectoren.

10 februari 2023 | Podcast
Ontwikkelen
In gesprek met Reinier Rutjens
In deze aflevering bespreken Josje Damsma en Reinier Rutjens onder andere de oorzaken van het tekort aan technisch personeel, de uitvoering van het Aanvalsplan Techniek en de rol van goed werkgeverschap in de oplossing van het tekort.

14 januari 2023 | Podcast
Waardering
In gesprek met Doekle Terpstra

Doekle Terpstra en Josje Damsma bespreken o.a. de mate van waardering van techniek binnen het onderwijs, de complexiteit van de oorzaken van het tekort aan technisch personeel én welke veranderingen er binnen de sectoren nodig zijn om dit probleem op te lossen.

02 januari 2023 | Podcast

Blijf op de hoogte van al onze projecten

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw