Kennis delen

Wij delen graag onze kennis op het gebied van werven, binden en ontwikkelen van technische vakmensen bij bedrijven. Download onze whitepapers en bekijk onze webinars. Laat je inspireren door onze onderzoeksrapporten en beluister de podcasts. 


Verrijk je kennis met onze kennisbank!


Webinar: Leidinggeven in de prak...

In dit webinar van 27 september 2023 deelt vitaliteitskundige Tanja hoe je als leidinggevende de energie, motivatie en veerkracht in een team stuurt. We laten zien welke cruciale punten hierin naar voren komen. 

28 september 2023 | Webinars
Webinar: Publiek-privaat samenwe...

In dit webinar delen we concrete learnings uit eerdere projecten die we hebben gedaan in samenwerking met gemeentes als Amsterdam, Maassluis, Beverwijk etc. En gaan we in gesprek met een regionaal initiatief om een voorbeeld te schetsen van een succesvolle publiek-private samenwerking.

11 mei 2023 | Webinars
Webinar: Onderzoeksresultaten ov...

In dit webinar krijg je de belangrijkste inzichten mee uit het onderzoek gesteund door de WENB en REACT, en hoor je de reacties van de technische werkgever SPIE en van de werkgeversvereniging WENB. Tevens werd er veel kennis gedeeld door de aanwezigen.

17 maart 2023 | Webinars
Webinar: Meer instroom in de tec...

Meer instroom in de techniek en bouw in de regio. De valkuilen en kansen van de skillsbenadering. We blikken in dit webinar terug op de afgelopen 2 jaar Loopbaanpaden Techniek & Bouw in de Metropoolregio Amsterdam, mogelijk gemaakt door Instituut Gak en House of Skills.

06 februari 2023 | Webinars
Webinar: Klantcase Maassluis - s...

In dit webinar delen we, in samenwerking met de Gemeente Maassluis, de concrete learnings over het opzetten en uitvoeren van het project Technisch Topwerkgeverscan regio Maassluis. 

18 november 2022 | Webinars

Blijf op de hoogte van al onze projecten

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw