Kennis delen

Wij delen graag onze kennis op het gebied van werven, binden en ontwikkelen van technische vakmensen bij bedrijven. Download onze whitepapers en bekijk onze webinars. Laat je inspireren door onze onderzoeksrapporten en beluister de podcasts. 


Verrijk je kennis met onze kennisbank!


Waardering
De Slimste Handen - Marcel Berk...

 In deze aflevering spreken Josje Damsma en Marcel Berkman over zijn nominatie, hoe het is om bij zoveel mensen thuis te komen, de soms hoge werkdruk en waarom hij al 40 jaar bij Vattenfall werkt.

01 juni 2023 | Podcast
Webinar: Publiek-privaat samenwe...

In dit webinar delen we concrete learnings uit eerdere projecten die we hebben gedaan in samenwerking met gemeentes als Amsterdam, Maassluis, Beverwijk etc. En gaan we in gesprek met een regionaal initiatief om een voorbeeld te schetsen van een succesvolle publiek-private samenwerking.

11 mei 2023 | Webinars
Webinar: Onderzoeksresultaten ov...

In dit webinar krijg je de belangrijkste inzichten mee uit het onderzoek gesteund door de WENB en REACT, en hoor je de reacties van de technische werkgever SPIE en van de werkgeversvereniging WENB. Tevens werd er veel kennis gedeeld door de aanwezigen.

17 maart 2023 | Webinars
Waardering
In gesprek met Lieve Declercq

Josje Damsma en Lieve Declercq  bespreken onder andere over verschillen in waardering voor techniek in vergelijking met onze buurlanden, aandachtspunten met betrekking tot de uitvoering van het Aanvalsplan Techniek en het verbeteren van arbeidsvoorwaarden binnen de sectoren.

10 februari 2023 | Podcast
Webinar: Meer instroom in de tec...

Meer instroom in de techniek en bouw in de regio. De valkuilen en kansen van de skillsbenadering. We blikken in dit webinar terug op de afgelopen 2 jaar Loopbaanpaden Techniek & Bouw in de Metropoolregio Amsterdam, mogelijk gemaakt door Instituut Gak en House of Skills.

06 februari 2023 | Webinars
Whitepapers: Binden, boeien & on...

Het binden, boeien en ontwikkelen van technici is nodig om ervoor te zorgen dat uitstroom in de sector beperkt wordt. Op basis van eigen onderzoek heeft CrossOver een aantal whitepapers geschreven die je kunnen helpen ervoor te zorgen dat je je technici bindt aan de organisatie en effici├źnter laat werken.

27 januari 2023 | Whitepapers
Whitepapers: Zij-instroom

Vind hier de whitepapers die CrossOver heeft ontwikkeld in onderzoek naar zij-instroom in de techniek.

27 januari 2023 | Whitepapers
Toolbox: Gezond en veilig werken
Hoe werk je met je team gezond en veilig? CrossOver heeft een toolbox ontwikkeld met verschillende onderwerpen die jou en je team inzichtelijk leren maken hoe je met z'n allen lekker in je vel blijft zitten op je werk. 
26 januari 2023 | Toolboxes
Toolbox: Samenwerken

In de toolbox Samenwerken, vind je tools die helpen om een (nog) sterker team te worden. Denk aan een tool over het inzetten van de verschillende talenten in het team.

26 januari 2023 | Toolboxes