Webinar: 'Wat kunnen we van elkaar leren over vitaliteit?'

Op 26 oktober delen koplopers van de verkiezing 'Vitaalste Vakbedrijf 2023' en expert-juryleden hun good practices op het gebied van vitaliteit.

Medewerkers die fysiek en mentaal goed in hun vel zitten zijn waardevol voor de organisatie. Zij functioneren goed, zijn inzetbaar en productief. Door de krappe arbeidsmarkt en bij een toename in werkdruk en ziekteverzuim wordt het behouden en inzetbaar blijven van medewerkers steeds belangrijker. Aan welke knoppen kun je draaien, zodat medewerkers gezond en vitaal aan het werk blijven?

Tijdens dit webinar delen expert-juryleden van de verkiezing Vitaalste Vakbedrijf hun kennis over vitaliteit. Ook vertellen zij over hun best practices, die hen tot koploper hebben gemaakt. Er is ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Dit webinar is interessant voor (HR-)professionals die werken aan vitaliteit. En voor professionals die de thema's arbo, gezondheid, vitaliteit, (duurzame) inzetbaarheid of leren en ontwikkelen in portefeuille hebben, zoals preventiemedewerkers en HSE-professionals.

Save the date!
Noteer deze datum alvast in je agenda en meld je aan met behulp van het aanmeldingsformulier. Attendeer gerust je collega's voor wie het interessant kan zijn op dit webinar.

Onderdeel van meerjarenprogramma Fit & Vitaal
Dit webinar wordt mogelijk gemaakt vanuit het Lerend Netwerk Fit & Vitaal en maakt deel uit van het meerjarenprogramma Fit & Vitaal.

* Dit webinar wordt mogelijk gemaakt door hoofdpartner:

Inschrijven

Meld je aan door middel van het invullen van dit formulier en je ontvangt zo snel mogelijk een agenda uitnodiging.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Hoe ben je hier terecht gekomen? false
  • via CrossOver website
  • via CrossOver e-mail
  • via Binnenlands Bestuur
  • via een collega
  • overig
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw