Technisch Topwerkgeverscan

Met deze scan krijgen organisaties inzicht in hoe goed ze het al doen op het gebied van het werven, ontwikkelen en binden van technische vakmensen. En waar de verbeterpunten zitten, die bedrijven zelf of samen met anderen kunnen oppakken. 

Wat kan ik verbeteren en hoe?

Werkgevers kunnen aan allerlei knoppen draaien om meer technische vakmensen te werven en te binden. Maar welke zijn dat en hoe doe je dat? CrossOver’s technisch topwerkgeversscan biedt werkgevers én publiek-private samenwerkingsverbanden inzicht in hun sterke punten én verbetermogelijkheden rondom het werven, ontwikkelen en binden van technische vakmensen.

Wervingstrajecten en bedrijfscans van CrossOver
CrossOver brengt energie aan CEOs

Wat kan je verwachten?

Een medewerker van CrossOver neemt een telefonische vragenlijst af met iemand van jouw organisatie. Wij merken dat HR medewerkers vaak de meeste antwoorden weten. Ook vragen we jullie om zelf een korte vragenlijst binnen de eigen organisatie uit te zetten en informatie aan te leveren. CrossOver analyseert al deze informatie en licht in een persoonlijk adviesgesprek de resultaten van de scan toe. Wij presenteren hoe jullie het doen ten opzichte van de rest van technisch Nederland, wat jullie sterke punten én verbetermogelijkheden zijn en wat we kunnen doen om daadwerkelijk stappen te maken. Deze resultaten krijgen jullie in een helder en beknopt overzicht toegestuurd. Na een jaar herhalen we de scan om te zien wat de effecten zijn geweest.

Voordelen van de scan

  • Je krijgt inzicht in jullie sterke punten én verbetermogelijkheden rondom het werven, ontwikkelen en binden van technische vakmensen.
  • Je krijgt inzicht in hoe jullie het doen ten opzichte van de rest van technisch Nederland.
  • Je kan direct aan de slag met een of meer verbeterpunten.
  • Je kan onderwerpen gezamenlijk met andere technische bedrijven in de regio oppakken.
  • We maken de effecten van de maatregelen en interventies inzichtelijk.
  • Uiteindelijk leidt het tot meer instroom en behoud van technische vakmensen!

Samenwerken?

CrossOver helpt graag de uitdagingen binnen jouw organisatie en/of regio aan te pakken. Bel Kenza voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op +31 (0)6 - 81 20 37 56 of vul het formulier hiernaast in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Vul hier uw eigen inhoud in.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
"Mijn grootste uitdaging gaat over het up en running krijgen van zij-instromers. CrossOver bracht me in contact met een bedrijf dat een intensief inwerkprogramma heeft van een aantal maanden. Ik hoor graag in detail te hoe zij dat doen. "
Marcel Tuip
Hoogewerf
"Het interview heeft me aan het denken gezet, misschien dat ik voor anderen meer houvast kan geven met een plan. [..] Als ze een plan hebben, stapje voor stapje inzicht in wat ze te wachten staat, dan is dat drempelverlagend."
Deelnemer over het Technische Topwerkgever
traject Beverwijk