De TekortCast een nieuwe serie podcasts van CrossOver

In de TekortCast gaat Josje Damsma in gesprek met een aantal invloedrijke Nederlanders om te spreken over de grote arbeidsuitdagingen van Nederland.

De TekortCast

CrossOver is een sociale onderneming met een duidelijke missie: 'zorgen dat er voldoende technische vakmensen zijn om Nederland leefbaar te houden'. Vanuit verbinding en waardering lossen wij de grootste arbeidsmarktuitdagingen van morgen op; de energietransitie en de woningbouwcrisis.

In deze podcastserie gaat onze directeur Josje Damsma in gesprek met een aantal invloedrijke Nederlanders om te spreken over deze grote arbeidsuitdagingen. Hoe denken zij over het tekort aan technisch personeel en op welke manieren zouden we dit probleem op kunnen lossen?

Josje Damsma directeur van CrossOver in gesprek met vooraanstaande Nederlanders.

Doekle Terpstra is sinds 2017 voorzitter van Techniek Nederland en op dit moment de belangrijkste pleitbezorger van de urgentie van het tekort aan technisch personeel.

Reinier Rutjens is directeur van de WENB en behartigt de belangen van werkgevers in de wereld van energie, recycling-, telecom- en milieubedrijven.

Lieve Declercq is CEO van Spie Nederland - specialist in multitechnische dienstverlening - en zet zich openlijk in voor de waardering van technische vakmensen.