Opleidingstrajecten voor technische vakmensen.

Ontwikkelen dat doe je door te zien, ervaren en te doen!

WAARDERING VOOR JE TECHNISCHE MEDEWERKERS

Het binden en boeien van technische vakmensen is van groot belang om ze aan boord te houden. Een van de manieren waarop je dit kunt doen is door te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Elke vakvrouw of vakman wil zichzelf ontwikkelen. Hierbij is het van belang dat de training goed aansluit op hun belevingswereld.

Het team van CrossOver stelt effectieve leiderschapstrainingen en ontwikkeltrajecten ter beschikking voor technici en teamleiders binnen jouw organisatie.

Wij hebben in de afgelopen 10 jaar meer dan 25 leiderschapstrajecten voor 500 technische vakmensen, teamleiders, young professionals en experiences professionals opgezet en uitgevoerd.

Bij deze trajecten zijn zij aan de slag gegaan met enerzijds relevante thema's uit de sector en anderzijds met hun persoonlijke ontwikkeling.

De TechCrossOver

Ontwikkeltraject voor technici om kennis te delen over relevante thema's met met collega's van diverse technische organisaties.

De VitaliteitsCrossOver

Een energiek traject waarin (technische) werknemers actief meedenken over de vitaliteit binnen hun bedrijf.

Waardering voor je Technische Medewerkers

Samenwerken?

Schakel CrossOver in om gezamenlijk de uitdagingen binnen jouw organisatie en/of regio aan te pakken. Maak gebruik van ons netwerk, projectaanpak en uitgebreide kennisbank.

CrossOver biedt:

  • Het grootste netwerk aan technische bedrijven en koepelorganisaties
  • Ruime kennis van de skillsgerichte arbeidsmarkt, werving en van-werk-naar-werktrajecten in de techniek;
  • Een onafhankelijk perspectief en efficiënte werkwijze.

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
"Professioneel, deskundig, breed netwerk, hands on, prettig om mee samen te werken, maken duidelijke afspraken, goede communicatie en doe-mentaliteit."
Natalija Counet
Amsterdam Economic Board | Talent Initiatives Lead
"Het interview heeft me aan het denken gezet, misschien dat ik voor anderen meer houvast kan geven met een plan. [..] Als ze een plan hebben, stapje voor stapje inzicht in wat ze te wachten staat, dan is dat drempelverlagend."
Deelnemer over het Technische Topwerkgever
traject Beverwijk