Partners & netwerk

Draag jij net als CrossOver bij aan voldoende vaktechnische mensen om Nederland leefbaar te houden de komende 100 jaar? Sluit je aan bij ons netwerk! 

De rol van CrossOver

Wij zijn altijd op zoek naar waardevolle connecties met organisaties of bedrijven die werken aan een technisch gezond Nederland. Door ons grote netwerk en kennis en expertise van zowel de problemen als de kansen en oplossingen zijn we de ultieme schakel om de juiste verbindingen te kunnen leggen.

Publiek-private samenwerkingen (PPS)

We werken zowel met als voor publiek-private samenwerkingen die zich bezighouden met het arbeidsvraagstuk in de techniek. Denk hierbij aan brancheverenigingen, organisaties die de kloof tussen techniekonderwijs en arbeid verkleinen, of opleidingstrajecten voor zij-instromers aanbieden. Laten we samenwerken om het tekort aan technici aan te pakken en sluit jouw organisatie aan bij ons netwerk.

Private samenwerkingen

We werken samen met verschillende private bedrijven die zich op een bepaalde manier inzetten om de arbeidskloof te verkleinen. Denk aan 'Employer Brandingsbureaus', HR adviesbureaus, coaches die teams binnen bedrijven trainen om te gaan met nieuwe werknemers op de vloer. We koppelen deze bedrijven aan technische bedrijven in ons netwerk en zijn zo de schakel tussen het probleem en de oplossing. Interesse om samen te werken? Sluit je aan bij ons netwerk!

Waardering voor je Technische Medewerkers

In contact komen?

Schakel CrossOver in om gezamenlijk de uitdagingen binnen jouw organisatie en/of regio aan te pakken. Maak gebruik van ons netwerk, projectaanpak en uitgebreide kennisbank.

Draagt jouw bedrijf bij aan meer technische vakmensen in Nederland? Laat CrossOver jouw organisatie ondersteunen en je op de kaart zetten binnen ons netwerk van technische bedrijven. 

CrossOver biedt:

  • Het grootste netwerk aan technische bedrijven en koepelorganisaties
  • Ruime kennis van de skillsgerichte arbeidsmarkt, werving en van-werk-naar-werktrajecten in de techniek;
  • Een onafhankelijk perspectief en efficiënte werkwijze.

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw
"Professioneel, deskundig, breed netwerk, hands on, prettig om mee samen te werken, maken duidelijke afspraken, goede communicatie en doe-mentaliteit."
Natalija Counet
Amsterdam Economic Board | Talent Initiatives Lead
"Het interview heeft me aan het denken gezet, misschien dat ik voor anderen meer houvast kan geven met een plan. [..] Als ze een plan hebben, stapje voor stapje inzicht in wat ze te wachten staat, dan is dat drempelverlagend."
Deelnemer over het Technische Topwerkgever
traject Beverwijk