Wat is de TechCrossOver?

De TechCrossOver is het ontwikkeltraject voor technici. Deelnemers ontwikkelen hun soft skills door samen te werken aan een relevant thema en een kijkje te nemen in de keuken bij andere organisaties. Bij CrossOver geloven wij er namelijk in dat je mensen motiveert door hen de mogelijkheid te bieden zich te ontwikkelen.

Op 19 september gaat alweer de 16e editie van de TechCrossOver van start! 

Tijdens ons webinar van 27 juni werd duidelijk dat het binden, boeien en ontwikkelen van technische vakmensen in verschillende organisaties een uitdaging is.


In deze video leggen we meer uit over wat de TechCrossOver precies is, ook hoor je Tim Hoveling van Feenstra, deelnemer van de dertiende TechCrossOver. Hij vertelt hoe hij zich heeft laten inspireren door de andere deelnemers die met een frisse en vooral andere blik naar situaties konden kijken.

Hij heeft tijd en energie gestoken in zijn team om hen de kans te geven hun eigen fouten te maken. Tim ziet in dat dit de beste manier is om te leren. Het resultaat is dat hij nu een veel zelfstandiger team heeft dat met meer plezier aan het werk is.

Benieuwd naar wat de TechCrossOver voor jou, jouw team of jouw organisatie kan betekenen? Vul dan dit formulier in, dan nemen wij contact met je op.