Uitreiking De Slimste Handen van Nederland 2022!

Met De Slimste Handen nominaties en verkiezingen eren we technische vakmensen. De uitreiking vond op 23 september plaats in de Impact Hub Amsterdam.

Allemaal winnaars!

Op 23 september 2022 vond de uitreiking plaats van De Slimste Handen van Nederland. Een mooi evenement en wat kunnen we trots zijn op alle technische vakmensen van Nederland.

Heel Nederland is zich bewust van de vitale functies in ons land en we beseffen nu meer dan ooit hoe belangrijk en onmisbaar technische vakmensen zijn.

Dankzij het werk van technische vakmensen hebben we elektriciteit en schoon drinkwater, stapelt het vuil zich niet op en is de energietransitie mogelijk.

Op deze bijzondere middag feliciteerden wij de genomineerden en uiteraard aan de koplopers nogmaals van harte!

Bekijk hier de video voor een impressie van dit evenement. Tom van Kolck (Vattenfall) finalist in de categorie Inspirator & Motivator

Sjoerd Overeinder (Veolia) koploper in de categorie Super Team.

Finalisten Slimste Handen van Nederland 2022

De meest unieke verhalen zijn verkozen tot de finalisten van de Slimste Handen van Nederland 2022! Zij zijn nog eens extra in het zonnetje gezet.

Uiteindelijk hebben 41 bedrijven geholpen om maar liefst 220 winnaars uit te kiezen. Ieder verhaal over waarom de genomineerde persoon onmisbare handen had was uniek.

De waardering die we hiermee gecreëerd hebben willen we vasthouden dus blijf elkaar complimentjes geven en eraan herinneren hoe nuttig zijn of haar werk is.

Stefan Friebel (Qirion) koploper in de categorie Technisch Expert


Jennifer Kwaijtaal (Attero) koploper in de categorie Technisch Expert

Ruben Wijnands (Vitens) koploper in de categorie Fit & Energiek.

Vitaalste vakbedrijf 2022

Ook op organisatieniveau hebben we een aantal bedrijven in het zonnetje mogen zetten. Alliander, Attero en Dar, van harte gefeliciteerd met het behalen van de status: Vitaalste Vakbedrijf 2022!

Zij maken zichtbaar werk van vitaliteit in hun organisatie. Dit is ontzettend belangrijk voor het behoud van technici in Nederland!

Alliander een van de drie Vitaalste Vakbedrijven van Nederland.

De slimste handen van Nederland editie 2023

Ook in 2023 zetten wij graag de beste technische vakmensen van Nederland in het zonnetje. Wil jij jouw technische collega, begeleider of team in het zonnetje zetten en zo je waardering uiten? Nomineer dan voor De slimste handen van Nederland 2023!

De Slimste Handen van Nederland 2022 werd mogelijk gemaakt door: